keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Vapottelu sisätiloissa - Sallitaanko vai kielletäänkö?

Tullaanko sisätiloissa vapottelu kieltämään?
Terve taas kaikki vapottelijat! Tässä tuli mieleen sellainen aihe kuin e-tupakan käyttö sisätiloissa. Itse vapottelen kotona sisällä niin kuin tekee varmasti moni muukin e-savukkeiden käyttäjä. Sen vuoksihan e-savukkeet juurikin on loistavia että ne ei haise niin kuin perinteiset tupakat joten sisäkäyttö ei sisällä mitään haittoja.

Toinen asia onkin sitten julkisilla paikoilla sisällä vapottelu. Esim. taksit nyt viimeisenä on kieltänyt elektronisen tupakan käytön ja aikaisemmin sen kielsivät jo mm. lentoyhtiöt sekä onpa sen tainnut kieltää myös VR.

Mikä ihme siinä on että kaikkea mikä vähänkin muistuttaa tupakointia vihataan niin paljon?? En vaan ymmärrä että miksi sähkötupakan käyttö on pakko kieltää joka paikassa koska mitään haittaahan siitä ei kenellekään aiheudu. Joskus pistää kyllä mietityttämään että minkälaisessa yhteiskunnassa oikein elämme kun kaikki mahdollinen ja mahdoton täytyy olla heti kieltämässä..

No mutta hei kertokaahan te muut vapottelijat kokemuksianne sisätiloissa vapottelusta, onko joku tullut soittamaan suutaan että mitä sää oikeen sisällä poltata vai mitä tapahtui. Joten alkakaahan kommentoida, pitäen kommentit toki siisteinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti