sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Sähkötupakan ostaminen Suomessa - Kuinka ostat sähkötupakkaa Suomeen

Sähkötupakkaahan myydään myös Suomessa mutta ainoastaan nikotiinitonta versiota, joten jos haluat ostaa “oikeaa” sähkötupakkaa niin täytyy sinun ostaa sähkötupakkasi netistä. Itse olen ostanut e-savukkeeni netistä koko sen ajan kun olen elektronista tupakkaa käyttänyt ja suosittelen sinuakin kokeilemaan samaa..

Osta sähkötupakka-aloituspakkaus


Sähkötupakka-aloituspakkaus eli englanniksi “Starter kit” sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi vapottelun. Aloituspakkaukset maksavat ainoastaan muutaman kympin ja tämän “alkusijoituksen” jälkeen elektronisten savukkeiden käyttö tulee sinulle todella edulliseksi koska nyt sinun enää täytyy tilailla e-nesteitä lisää aina silloin tällöin. Itse olen säästänyt satoja euroja vuodessa verrattuna siihen kun sauhuttelin vielä niitä “perinteisiä” savukkeita.

Netistä sähkötupakan ostaminen on äärimmäisen helppoa vaikket sujuvaa englantia puhuisikaan niin kuin en puhu minäkään. Kannattaa lukea lisää Sähkötupakan Tilaamisesta Suomeen ja tuolta löydät myös parhaan nettikaupan josta voit siis e-savukkeita ja niihin liittyviä tarvikkeita tilata.

Kun ostat e-savukkeet EU:n sisältä on homma myöskin täysin lainmukaista eli ei ole mitään pelkoa siitä että tullin pojat yhtäkkiä sinulle soittelisivat ja kyselisivät että mitäs paketteja täällä oikein on teikäläisille tulossa.

Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan sähkötupakkaa, niin hyvä juttu se on itselleni ollut. Ja kuten totesin niin tuo tilaaminen netistä on siis todella helppoa ja tavarat tulee perille todella sukkelaan. Eli ei muuta kun sähkötupakkaa tilaamaan ja vapottelu voi alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti