perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tervetuloa upouuteen sähkötupakkablogiini!

Terve vaan kaikille vapottelusta kiinnostuneille ja tervetuloa uuteen Blogiini joka siis käsittelee kaikkea mahdollista sähkötupakkaan liittyvää. E-tupakathan ovat saavuttaneet todella suurta suosiota maailmalla ja jokunen vuosi sitten ne alkoivat pikkuhiljaa yleistymään myös täällä suomenmaalla. Itse olen käyttänyt elektronisia savukkeita nyt reilun vuoden ajan ja täytyy sanoa että normaaleista savukkeista elektronisiin siirtyminen oli yksi elämäni parhaista päätöksistä.

Sen jälkeen kun sanoin hyvästit tupakalle ja tervetuloa e-tupakalle niin terveyteni on kohentunut huomattavasti. Tupakkayskä ja tupakkakeuhkot ovat parantuneet ja nykyään olo on todella paljon parempi mitä aikaisemminkin vielä poltin normitupakkaa. Myös rahaa on säästynyt merkittävästi vaikka terveystekijät toki olivatkin se pääsyy miksi elektroniseen tupakkaan siirryin alun perin.

Jos sinä olet kiinnostunut lopettamaan röökaamisen ja aloittamaan terveemmän elämän niin silloin minun Blogini on juurikin sinua varten joten tervetuloa lämpimästi kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti